Teamleider Keuken Westland, Haaglanden en Oud-Beijerland

Verse maaltijden uit verschillende streken voorbereiden in de luxe keukens van dé foodbeleving in de regio? Dat is een baan bij Jumbo Koornneef. Onze nieuwe Foodmarkt is niet alleen een supermarkt maar ook de plek voor een lekkere maaltijd, snelle snack of taartje bij de koffie. Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van de klant? Join the family!

 

Over Jumbo Koornneef

Jumbo Koornneef is een ambitieus familiebedrijf die elke dag opnieuw de klanten een foodbeleving wil bieden. Jumbo Koornneef bestaat momenteel uit zes winkels en zal de komende jaren verder uitbreiden. Zo is begin juli de Jumbo aan de Van Bergenstraat in Scheveningen overgenomen en in september Jumbo Foodmarkt Leidschendam. In het najaar van 2022 zal Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland in hartje Naaldwijk open gaan.

 

Wat ga je doen?

Als Teamleider Keuken bereid jij samen met je team de lekkerste gerechten voor klanten om mee te nemen of in ons food café te eten. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van je collega’s op de afdeling en je wilt hen graag verder ontwikkelen en enthousiast maken voor dit vak. De producten die je produceert maak jij in het zicht van de klanten en zullen onder andere bestaan uit pizza’s, verse broodjes, grillproducten, maaltijden en salades. Je zorgt dat deze producten verkoop klaar worden gemaakt door middel van het verpakken van de producten. Uiteraard staat hygiëne op hoog niveau en zorg je voor een schone en nette werkplek en voer je operationele schoonmaakwerkzaamheden uit.

Als Teamleider Keuken coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Je leidt nieuwe medewerkers op en zorgt dat zij een warm welkom krijgen binnen Jumbo Koornneef. Samen met jouw afdeling zorg je ervoor dat de klanten met service worden geholpen en de afdeling er netjes en verzorgd uitziet. Je hebt kennis van deze producten en brengt deze kennis over aan jouw team. Op deze manier kan je de klanten op de juiste manier adviseren!

Naast het operationele deel, maak je roosters, zorg je dagelijks dat de financiële cijfers kloppen en zorg je voor juiste bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor Foodcafé processen. Je brengt de dervingcijfers omlaag en bewaakt het proces, zodat producten optimaal beschikbaar zijn. Je ziet commerciële kansen in de winkel en laat je door niets van de wijs brengen. Samen denk je in kansen om het beste resultaat te behalen. Je hebt passie voor je werk en stopt veel energie in je werkzaamheden.

Talenten zie je en je biedt hen kansen om zich te ontwikkelen. Je voert regelmatig gesprekken met jouw team om zo te zorgen voor de klantvriendelijkste medewerkers.

 

 

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-niveau 4 diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s;
 • Leidinggevende ervaring in de supermarkt is een pré;
 • Je hebt passie voor de foodsector;
 • Je bent gastvrij, klant- en servicegericht;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en details;
 • Je bent een teamplayer en werkt gestructureerd;
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent commercieel krachtig;
 • Je hebt een flexibele houding waardoor je in staat bent snel te schakelen binnen een dynamische werkomgeving;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

 

Wat biedt Jumbo Koornneef jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven;
 • Een ambitieuze werkomgeving met veel lokale en vers bereide producten (Koornneef’s Specials);
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van opleidingen en trainingen uit de Koornneef Academy om je talenten verder te ontwikkelen;
 • Een goede en gezellige werksfeer;
 • Een actieve Personeelsvereniging met jaarlijks veel leuke activiteiten (online en fysiek);
 • En natuurlijk leuke collega’s die samen met jou van klanten échte Jumbo Koornneef fans willen maken.

 

En verder…

Jumbo Koornneef staat bekend als dé vers supermarkt uit de regio met het grootste lokale assortiment, klantvriendelijkste medewerkers en de scherpste aanbiedingen. Wil jij klanten continu blijven verrassen en een grote glimlach bezorgen, zorgdragen voor een optimale winkeluitstraling, medewerkers enthousiasmeren en inspireren én wil je een bijdrage leveren aan onze ambitie om de allermooiste en beste supermarkten van Nederland te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Join the family!

 

 

Terug naar overzicht