Zoektocht naar passend talent

Wilt u medewerkers die gemotiveerd zijn en altijd willen blijven leren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Koornneef Talent helpt retail en MKB organisaties met de zoektocht naar passend personeel.

Wij kunnen u in de volgende functies helpen:

  • Management functies in de winkel of commerciële functies op kantoor binnen retail organisaties.
  • Office en commercieel personeel; Marketing, HR, Administratief, Accountmanager.

Esmée Koornneef, Account Manager & Talent Manager

Waar ik energie van krijg? Kandidaten op de juiste plek plaatsen en daarnaast ook bedrijven naar een bepaald resultaat brengen.

Ik ben sinds februari werkzaam voor Koornneef Talent, na de opleiding 'Ondernemersschap' ben ik gelijk aan het werk gegaan. Met de krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven lastig om de juiste kandidaat te vinden. Wij kijken naar meer dan een cv, het is belangrijk dat iemand werk doet waar hij/zij elke dag weer energie van krijgt!

Vanaf mijn 12de werk ik al fanatiek in de Retail, gestart als magazijnmedewerkster in een kledingwinkel, daarna verkoopster en uiteindelijk de overstap gemaakt naar de supermarkten. Wat ik leuk vind aan de Retail? Het is zo dynamisch en altijd in beweging! Daarnaast is het zo vooruitstrevend en moet er snel geschakeld worden om de concurrentie bij te houden, top toch? Blijft iedereen scherp!

In mijn vrije tijd ben ik in Rotterdam te vinden, daar ben ik ook woonachtig. Sporten en leuke dingen ondernemen met mijn vriendinnen doe ik graag!

Esmee@koornneeftalent.nl

Romy Jansen, Account Manager & Talent Manager

Sinds kort ben ik ook toegevoegd aan team van Koornneef Talent. Op dit moment studeer ik Human Resource Management, die ik volgend jaar afgerond hoop te hebben. Het verbinden van kandidaten met een leuke job is iets wat mij energie geeft.  

Vanaf mijn 16de jaar werk ik in de Retail. Ik ben begonnen als verkoopmedewerker en daarna doorgegroeid als HR-medewerker. Wat ik het leukste vind van dit werk? Dat geen dag hetzelfde is. Dagelijks zijn er weer verschillende uitdagingen, die ik met beide handen aangrijp. 

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met vrienden. Daarnaast is sporten ook niet meer weg te denken uit deze tijd.

romy@koornneeftalent.nl

Nina Dekker, Communicatiemanager

Werken in een dynamische omgeving en content maken, dat is wat ik graag doe. Sinds 2017 ben ik na mijn studie Communicatie toegevoegd aan het enthousiaste team van Koornneef Talent. Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie en vind het een leuke uitdaging om interessante content te creëren op het gebied van werving- en selectie.

Ik ben een sportieve en positieve persoonlijkheid en ik krijg energie van sporten en nieuwe plekken ontdekken, het liefst waar de zon schijnt. Ik  kijk er dan ook ieder jaar naar uit om samen met mijn partner de wereld te verkennen in ons Volkswagen busje. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vrienden en familie. Gezellige etentjes en weekendjes weg kunnen daarbij niet ontbreken!

Nina@koornneeftalent.nl

Nicole de Jongh, Account Manager

 

Vanaf 2013 ben ik als Account Manager werkzaam bij Koornneef Talent. Een achtergrond op HR-gebied en afgeronde opleidingen Personeelswetenschappen en Strategisch HRM geven me een goede basis. Passie voor het HR-vak en focus op ieders talenten maken dat ik elke dag vol energie naar mijn werk ga.

Om organisatiedoelen te kunnen bereiken, zijn talenten onmisbaar. Het geeft mij energie om opdrachtgevers en talenten te ondersteunen die op zoek zijn naar een juiste match. Dit doe ik met enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid, gedrevenheid en passie voor het HR-vakgebied.

Ik werk al vanaf mijn 16de in de supermarktwereld. Ik vind de dynamische cultuur en de snelle ontwikkelingen het meest interessant in deze branche!

Leuke dingen doen met vriendinnen en familie en deelnemen aan sportactiviteiten is iets dat ik in mijn vrije tijd graag doe. Daarnaast ga ik graag op vakantie en heb ik meerdere mooie reizen mogen maken.

Nicole@koornneeftalent.nl

Meer inzicht in de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs voor een kop koffie!

  • Samen maken we een stappenplan, wat voor u het fijnste is
  • Er wordt een vast contactpersoon aangewezen
  • Inzicht in de kosten
  • Wij gaan door waar andere stoppen
  • Volledig vrijblijvend
* verplichte velden