Over Koornneef Talent

Koornneef Talent helpt werkzoekenden met de zoektocht naar een passende baan in de retail en horeca én helpt retail en horeca organisaties met de zoektocht naar gemotiveerd personeel. Door onze jarenlange ervaring in de retail, weten wij feilloos of een talent binnen de organisatie past en geschikt is voor de vacature. Met ons uitgebreide netwerk, nemen wij de zoektocht graag uit handen. Wij zijn eigenwijs, ondernemend en hebben een visie. Wij helpen u graag!

Onze visie
Vakbekwaam personeel plaatsen in een omgeving waar beleving centraal staat. Dát is waar wij voor gaan. Wij streven ernaar om personeel te plaatsen dat gastvrijheid en service op één heeft staan.  En dat alles in een organisatie waar de kandidaat volledig tot zijn of haar recht komt, kan groeien, verbinden en vooral plezier kan hebben. Daar gaan wij, iedere dag weer, met volle energie voor!

Nicole de Jongh, Talent Manager

Vanaf mijn 16de werk ik al in de dynamische wereld van de supermarkt en vanaf 2013 ben ik als Talent Manager werkzaam bij Koornneef Talent. Een achtergrond op HR-gebied, afgeronde opleidingen Personeelwetenschappen en Strategisch HRM, gecertificeerd voor My Motivation Insight facilitator en opgeleid als Trainer (NOBTRA-gecertificeerd), wil ik ieders talenten ontwikkelen, kandidaten in hun kracht zetten en zorgen voor de beste teamsamenstellingen.

Om organisatiedoelen te kunnen bereiken, zijn talenten onmisbaar. Het geeft mij energie om opdrachtgevers en talenten te ondersteunen die op zoek zijn naar een juiste match. Focus op ieders talenten én die talenten te kunnen ontwikkelen en nog betere te kunnen inzetten, maken dat ik elke dag vol energie naar mijn werk ga. Dit doe ik met enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid, gedrevenheid en passie voor het HR-vak.

Nicole@koornneeftalent.nl

Esmée Koornneef,  Talent Manager

Waar ik energie van krijg? Kandidaten op de juiste plek plaatsen en daarnaast bedrijven naar een bepaald resultaat brengen.

Ik ben sinds begin 2020 werkzaam voor Koornneef Talent, na de opleiding 'Ondernemersschap' heb ik een jaar geen studie gevolgd en werkervaring opgedaan. Inmiddels doe ik naast mijn afwisselende baan een deeltijd master Bedrijfskunde. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor My Motivation Insights, deze praktische methode helpt medewerkers en teams om inzicht te krijgen in drijfveren.  

Vanaf mijn 12de werk ik fanatiek in de Retail, gestart als magazijnmedewerkster in een kledingwinkel, daarna als verkoopster aan de slag gegaan en uiteindelijk de overstap gemaakt naar de supermarkten. Wat ik leuk vind aan de Retail? Het is  dynamisch en altijd in beweging! Daarnaast is het vooruitstrevend en moet er snel geschakeld worden om de concurrentie bij te houden, top toch? Blijft iedereen scherp!

Een uitdaging? Die grijp ik met beide handen aan! We kunnen samen mooie resultaten behalen!

Esmee@koornneeftalent.nl

Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

  • Samen maken we een stappenplan en bespreken we de wensen
  • Er wordt een vast contactpersoon aangewezen
  • U krijgt inzicht in de kosten
  • Wij gaan door waar andere stoppen
  • We beschikken over een groot netwerk
* verplichte velden