Zoektocht naar passend talent

Koornneef Talent helpt vooruitstrevende midden en klein bedrijven met de zoektocht naar passend talent in de (management)functies Marketing & Communicatie, HR, administratief en Retail (food). De arbeidsmarkt is krap en passend personeel is lastig te vinden. Wij focussen ons daarom op de drijfveren van een kandidaat. Waar wordt iemand gelukkig van en waarom wilt iemand de job uitvoeren?  Op deze manier zorgen wij voor een lange relatie tussen bedrijf en kandidaat. 

Esmée Koornneef, Account Manager & Talent Manager

Waar ik energie van krijg? Kandidaten op de juiste plek plaatsen en daarnaast ook bedrijven naar een bepaald resultaat brengen. Ik ben sinds februari werkzaam voor Koornneef Talent, na de opleiding 'Ondernemersschap' ben ik gelijk aan het werk gegaan. Met de krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven lastig om de juiste kandidaat te vinden. Wij kijken naar de drijfveren van een kandidaat, hierdoor zorgen wij dat er een langdurige samenwerking ontstaat tussen een bedrijf en een kandidaat.  Een karakter zegt immers meer dan een C.V. 

In mijn vrije tijd ben ik in Rotterdam te vinden, daar ben ik ook woonachtig. Sporten en leuke dingen ondernemen met mijn vriendinnen doe ik graag!

Esmee@koornneeftalent.nl

Nicole de Jongh, Account Manager

Vanaf 2013 ben ik als Account Manager werkzaam bij Koornneef Talent. Een achtergrond op HR-gebied en afgeronde opleidingen Personeelswetenschappen en Strategisch HRM geven me een goede basis. Passie voor het HR-vak en focus op ieders talenten maken dat ik elke dag vol energie naar mijn werk ga.

Om organisatiedoelen te kunnen bereiken, zijn talenten onmisbaar. Het geeft mij energie om opdrachtgevers en talenten te ondersteunen die op zoek zijn naar een juiste match. Dit doe ik met enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid, gedrevenheid en passie voor het HR-vakgebied. Leuke dingen doen met vriendinnen en familie en deelnemen aan sportactiviteiten is iets dat ik in mijn vrije tijd graag doe. Daarnaast ga ik graag op vakantie en heb ik meerdere mooie reizen mogen maken.

Nicole@koornneeftalent.nl

Nina Dekker, Talent Manager

Werken in een dynamische omgeving en mensen blij maken, dat is wat ik graag doe. Sinds 2017 ben ik na mijn studie Communicatie als recruiter toegevoegd aan het enthousiaste team van Koornneef Talent.

Het leuke van recruitment is dat dit een veelzijdige en dynamische job is. Daarnaast krijg ik energie als we de juiste match maken tussen de wensen van de opdrachtgever en een talent. Geboren en getogen in Westland vind ik het mooi om mensen in de regio samen te brengen en verder te helpen.

Ik ben een sportieve en positieve persoonlijkheid en ik krijg energie van yoga en nieuwe plekken ontdekken, het liefst waar de zon schijnt. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vrienden en familie.

Nina@koornneeftalent.nl

Claire van Bergenhenegouwen, Communicatie Manager

Sinds de oprichting van Koornneef Werving & Selectie (voorloper Koornneef Talent) in 2012 werk ik voor dit bedrijf. Koornneef Talent bestaat uit een jong en energiek team. Door de korte lijnen en ons grote netwerk, kunnen we snel schakelen. Ik vind het een uitdaging om mensen te verbinden en de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Een groot gedeelte van je leven breng je werkend door, dus hoe mooi is het om iemand aan z’n droombaan te helpen? M’n vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aan m’n gezin en vriendinnen. Ik ben gek op lekker eten. Sporten doe ik graag, maar daar maak ik te weinig tijd voor. 

Claire@koornneeftalent.nl

Meer inzicht in de mogelijkheden?

U kan contact met ons opnemen en dan komen wij vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee. 

  • Krijg inzicht met de mogelijkheden 
  • Duidelijk stappenplan
  • Inzicht in de kosten
  • Volledig vrijblijvend
* verplichte velden