Zoektocht naar passend talent

Wilt u medewerkers die gemotiveerd zijn en altijd willen blijven leren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Koornneef Talent helpt retail en MKB organisaties met de zoektocht naar passend personeel.

Wij kunnen u in de volgende functies helpen:

  • Management functies in de winkel of commerciële functies op kantoor binnen retail organisaties.
  • Office en commercieel personeel; Marketing, HR, Administratief, Accountmanager.

Esmée Koornneef, Account Manager & Talent Manager

Waar ik energie van krijg? Kandidaten op de juiste plek plaatsen en daarnaast ook bedrijven naar een bepaald resultaat brengen.

Ik ben sinds februari werkzaam voor Koornneef Talent, na de opleiding 'Ondernemersschap' ben ik gelijk aan het werk gegaan. Met de krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven lastig om de juiste kandidaat te vinden. Wij kijken naar meer dan een cv, het is belangrijk dat iemand werk doet waar hij/zij elke dag weer energie van krijgt!

Vanaf mijn 12de werk ik al fanatiek in de Retail, gestart als magazijnmedewerkster in een kledingwinkel, daarna verkoopster en uiteindelijk de overstap gemaakt naar de supermarkten. Wat ik leuk vind aan de Retail? Het is zo dynamisch en altijd in beweging! Daarnaast is het zo vooruitstrevend en moet er snel geschakeld worden om de concurrentie bij te houden, top toch? Blijft iedereen scherp!

In mijn vrije tijd ben ik in Rotterdam te vinden, daar ben ik ook woonachtig. Sporten en leuke dingen ondernemen met mijn vriendinnen doe ik graag!

Esmee@koornneeftalent.nl

Nicole de Jongh, Account Manager

Vanaf 2013 ben ik als Account Manager werkzaam bij Koornneef Talent. Een achtergrond op HR-gebied en afgeronde opleidingen Personeelswetenschappen en Strategisch HRM geven me een goede basis. Passie voor het HR-vak en focus op ieders talenten maken dat ik elke dag vol energie naar mijn werk ga.

Om organisatiedoelen te kunnen bereiken, zijn talenten onmisbaar. Het geeft mij energie om opdrachtgevers en talenten te ondersteunen die op zoek zijn naar een juiste match. Dit doe ik met enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid, gedrevenheid en passie voor het HR-vakgebied.

Ik werk al vanaf mijn 16de in de supermarktwereld. Ik vind de dynamische cultuur en de snelle ontwikkelingen het meest interessant in deze branche!

Leuke dingen doen met vriendinnen en familie en deelnemen aan sportactiviteiten is iets dat ik in mijn vrije tijd graag doe. Daarnaast ga ik graag op vakantie en heb ik meerdere mooie reizen mogen maken.

Nicole@koornneeftalent.nl

Nina Dekker, Talent Manager

Werken in een dynamische omgeving en mensen blij maken, dat is wat ik graag doe. Sinds 2017 ben ik na mijn studie Communicatie als recruiter toegevoegd aan het enthousiaste team van Koornneef Talent.

Het leuke van recruitment is dat dit een veelzijdige en dynamische job is. Daarnaast krijg ik energie als we de juiste match maken tussen de wensen van de opdrachtgever en een talent.

Ik ben een sportieve en positieve persoonlijkheid en ik krijg energie van yoga en nieuwe plekken ontdekken, het liefst waar de zon schijnt. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vrienden en familie.

Nina@koornneeftalent.nl

Meer inzicht in de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs voor een kop koffie!

  • Samen maken we een stappenplan, wat voor u het fijnste is
  • Er wordt een vast contactpersoon aangewezen
  • Inzicht in de kosten
  • Wij gaan door waar andere stoppen
  • Volledig vrijblijvend
* verplichte velden