Don't be busy, be productive!

In onze zoektocht om dingen voor elkaar te krijgen, verwarren we drukte soms met productiviteit. Wat is het verschil? Het is gemakkelijker om bezig te zijn en moeilijker om productief te zijn; aangezien productiviteit focus, strategisch denken en grootschalige planning vereist. Lees hier welke eigenschappen je kunt leren die nodig zijn om productiever te worden!

Lees meer

Even voorstellen: Romy!

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe collega Romy! Romy gaat aan de slag als Account Manager & Talent Manager binnen Koornneef Talent.

Lees meer

Word productiever door goed te pauzeren!

Wist je dat pauzeren belangrijk is voor je energieniveau en je door goed pauze te houden productiever wordt?

Lees meer

'Waarom wil je bij ons werken?'

Tijdens een sollicitatiegesprek is ´waarom wil je hier werken?´ een veelgestelde vraag. En zelfs als je je goed voorbereidt op je sollicitatie, kan deze vraag rauw op je dak komen. Lees hier hoe je het perfecte antwoord geeft, zodat je geen moment met je mond vol tanden komt te staan op het moment suprême.

Lees meer

Tips om de werksfeer te verbeteren

Een goede werksfeer is ontzettend belangrijk, al is het maar omdat we met zijn allen zo veel tijd doorbrengen op ons werk.  Als er geen goede sfeer hangt op je werk, kan dat verschillende oorzaken hebben. Wat de reden ook is, inhoudelijk kan het werk nog zo leuk zijn, als de sfeer onder collega’s dat niet is, ga je niet met een fijn gevoel werken. Gelukkig heb je het verbeteren van de sfeer zelf in de hand. Wij geven je enkele tips!

Lees meer

Wat te doen bij twijfels?

De coronacrisis zet in veel gevallen aan tot nadenken. Zit ik nog wel op mijn plek? Ben ik tevreden met mijn huidige job?
 
Heb jij twijfels over je baan? Lees deze tips dan door!

Lees meer

5 tips om productief thuis te werken

Ben jij momenteel genoodzaakt om thuis te werken? Met deze handige tips maak je het thuiswerken een stuk gemakkelijker én productiever!

Lees meer

Hoe vind jij jouw droombaan?

Die droombaan, ja die willen wij allemaal. Wellicht ga je je eerste stap in het werkveld zetten of wellicht ben je al jaren aan het werk maar vind je die echte droombaan niet. Vervelend, want hij bestaat echt! Er zijn een aantal vragen die je van tevoren voor jezelf moet beantwoorden, heb je dat gedaan? Dan is het tijd voor actie! Ik ga je meenemen.

Lees meer

5 signalen dat het tijd is voor een nieuwe stap

Bijna 2020, wat is het afgelopen jaar gevlogen! Heb jij nagedacht over de doelen in 2020? Privé of werk gerelateerd?

Blijf jij ergens werken omdat je bang bent niets nieuws te kunnen vinden? Of ben je heel loyaal aan je werkgever? Dat siert je! Maar uiteindelijk ben jij degene die gelukkig moet worden van je werk.

Herken jij je in de signalen die wij in het blog benoemen? Dan is het tijd voor een nieuwe stap!

Lees meer

Heb jij een originele LinkedIn-Headline?

Welke baan heb je? OF wat voor nieuwe klanten wil je? 

Vaak hebben we in onze headline een saaie tekst als "Accountmanager" of "Marketing medewerker", guilty here!

Lees meer

Ben jij voorbereid op deze vragen die tijdens je sollicitatie gesteld kunnen worden?

Lees meer

Millennials job hoppers of juist leergierig?

Zijn Millennials job hoppers? Wat vind jij?

Lees meer