Succesverhalen

Talenten geven hun mening over onze diensten!

Silvia - Bloemist

Voorjaar 2019 heb ik via Koornneef Talent gesolliciteerd op de vacature Bloemist. Aangezien de functie een nieuw concept was wat de supermarkt van plan was, gingen er een paar gesprekken met de Talent Managers aan vooraf. Ik ben ook nog samen met Nicole naar een Foodmarkt geweest, zodat ik een indruk kon krijgen van wat ik kon verwachten in de functie van Bloemist. Dit alles heb ik zelf als heel fijn ervaren. 

En toen moest de bloemenhoek met mij als Bloemist opgezet worden. Als ik nu kijk hoe de bloemenhoek is gaan lopen in anderhalf jaar tijd, word ik daar blij van. Super leuke reacties van klanten. Ik denk dat het een aanwinst is! Ik hoop zelf nog lang als Bloemist bij mijn huidige opdrachtgever te kunnen werken. 

King - Sushi Chef

Het bereiden van eten is iets waar ik mijn passie in heb gevonden. Toen ik zag dat ze bij Koornneef Talent een Sushi Chef zochten, zag ik een kans om op mijn leeftijd (54 jaar) toch nog een leuke nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik stuurde mijn cv en motivatiebrief naar Koornneef Talent en kreeg een telefoontje. Een kok met een achtergrond als ik was precies wat ze zochten.

Sinds februari 2020 ben ik in dienst bij mijn huidige opdrachtgever als Sushi Chef. In het begin was het even wennen, want een supermarkt is toch wel anders dan wat ik gewend was in de keuken. Je staat in een winkel en bent het aanzicht van jouw afdeling. Met veel plezier werk ik hier nu al een tijd en heb ik samen met mijn team een leuke, mooie en lekkere Sushi afdeling neergezet. Iets waar we samen ook erg trots op zijn. Daarnaast krijgen we veel goede reacties van klanten. Het is iets unieks. Een supermarkt die voor het oog van de klant de lekkerste sushi draait. Een beleving die je nog nergens in de omgeving kan vinden en dat maakt mijn werk ook zo leuk!

Vragen over onze diensten? Neem contact op met onze Talentmanagers.