Zoektocht naar passend talent

Koornneef Talent helpt werkzoekenden met de zoektocht naar een passende baan in de retail en horeca én helpt retail en horeca organisaties met de zoektocht naar gemotiveerd personeel. Door onze jarenlange ervaring in de retail, weten wij feilloos of een talent binnen de organisatie past en geschikt is voor de vacature. Met ons uitgebreide netwerk, nemen wij de zoektocht graag uit handen. Wij zijn eigenwijs, ondernemend en hebben een visie.

Wilt u...

... een werknemer voor langere tijd?
... een gemotiveerde werknemer die past binnen het team?
... geen geld meer uitgeven aan wervingscampagnes?
... kandidaten waar u de drijfveren van in kaart heeft?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op! 

Werving & Selectie

Koornneef Talent kan uw organisatie de volledige zoektocht naar de juiste kandidaat uit handen nemen. Na een kennismakingsgesprek met de organisatie stemmen we de wensen af m.b.t. de vacature. Na het opstellen van de vacaturetekst en uw akkoord, zetten wij de vacature uit via ons netwerk en andere kanalen. Ook raadplegen wij onze eigen database. Wij gaan met kandidaten in gesprek en maken een selectie. Uw organisatie ontvangt van ons een adviesvoorstel met kandidaten waar wij achter staan. Kandidaten die passen binnen uw organisatie en bedrijfscultuur. Wij werken op basis van no cure, no pay. Pas na het sluiten van een arbeidsovereenkomst ontvangt u van ons een factuur. 

Stagebemiddeling

Koornneef Talent biedt naast het werven en selecteren van kandidaten voor vaste banen, ook de dienst aan voor stageplekken. De stagiaires die wij in onze database hebben zijn leergierig, onderzoekend en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Wij kunnen zowel bemiddelen in meewerk-stagiaires als afstudeer-stagiaires op ieder niveau. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Beter samenwerken & presteren? Wij helpen individuele werknemers en teams bij het realiseren van groei en verandering door bewustwording van de drijfveren. My Motivation Insights is een middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties. Het kleurenprofiel en de TeamScan geven een betrouwbaar inzicht, waarmee het de prestaties van individuen en organisaties helpt verbeteren en ontwikkelen. Staat u open voor positieve verandering binnen de organisatie? 

Meer informatie

Twijfel niet om met ons in contact te komen!

  • Samen maken we een stappenplan en bespreken we de wensen
  • Er wordt een vast contactpersoon aangewezen
  • U krijgt inzicht in de kosten
  • Wij gaan door waar andere stoppen
  • We beschikken over een groot netwerk
* verplichte velden