Training & Coaching

Beter samenwerken & presteren? Wij helpen individuele werknemers en teams bij het realiseren van groei en verandering door bewustwording van de drijfveren. My Motivation Insights is een middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties. Het kleurenprofiel en de TeamScan geven een betrouwbaar inzicht, waarmee het de prestaties van individuen en organisaties helpt verbeteren en ontwikkelen. Naar aanleiding van de testen bieden wij trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Staat u open voor positieve verandering binnen de organisatie?

Neem contact met ons op!

Teamscan

Komt een team binnen uw organisatie niet helemaal goed uit de verf? Verloopt de samenwerking niet als verwacht? En weet u niet waar dit probleem ligt? Door middel van de Teamscan van My Motivation Insights wordt er een betrouwbaar beeld geschetst van hoe verschillende bouwstenen in het team worden ervaren. 

Door de kleurenprofielen van alle teamleden bij elkaar op te tellen ontstaat het teamprofiel. Dit geeft inzicht waar het team van nature de focus en energie heeft liggen. Dat wil nog niet zeggen dat de drijfveren effectief worden ingezet. Om de effectiviteit te meten maken wij gebruik van de TeamScan. De uitkomst van de TeamScan laat zien op welke aspecten een team kan verbeteren. Zo ontstaat er een betrouwbaar beeld van hoe het team ervoor staat en wat de belangrijkste aandachtspunten voor groei en ontwikkeling zijn.

De TeamScan is voor teams:

  • Die samen vooruit willen gaan;
  • Die het gevoel hebben dat de samenwerking en resultaten nog beter kunnen;
  • Waar juist iets speelt waar actie op moet worden genomen;
  • Die geen ellenlang en kostbaar traject willen doorlopen, maar op zoek zijn naar een concreet actieplan;
  • Die juist willen implementeren en doorpakken.

We denken vaak pas aan teamontwikkeling wanneer er problemen zijn. Echter hoeft een team niet slecht te presteren om beter te worden. Juist wanneer de basis goed staat, is er veel te winnen!

Business Profile

Een Business Profile geeft inzicht in wat jou als medewerker motiveert op het werk. Het stelt je in staat om persoonlijke effectiviteit op het werk te verbeteren, daarnaast geeft het tips om een baan te vinden in een omgeving die jou energie geeft. Het doel: jezelf en anderen beter begrijpen. Je leert om effectief te communiceren met collega's, klanten en managers.

Door het kleurenprofiel dat de drijfveren op het gebied van werk toont, krijg je een totaal inzicht dat je in staat stelt om de persoonlijke effectiviteit te verhogen en de communicatie met anderen te verbeteren. 

Personal Profile

Wat je op het werk belangrijk vindt, kan thuis meer naar de achtergrond verschuiven. My Motivation Insights heeft daarom het Personal Profile ontwikkeld, waarbij het gaat om de drijfveren in het dagelijks leven. Het legt de nadruk op wat iemand belangrijk vindt in een relatie, sociale omgeving en de opvoeding. 

De verrassende inzichten die jouw kleurenprofiel oplevert, kun je direct gebruiken om het communiceren met jouw omgeving een stuk efficiënter en soepeler te maken. Of het nu gaat om je partner, familie of vrienden. Relaties krijgen meer waarde en irritaties nemen af.