Stagiair Retail Naaldwijk

Organisatieomschrijving

Koornneef Retailgroep bestaat uit Koornneef Supermarkten, Koornneef Werving & Selectie en Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling. Met Koornneef Supermarkten bieden wij de klant zeven dagen per week een ruim assortiment, van A-merken tot aan budgettoppers. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de Westlandse samenleving; wij sponsoren een groot aantal Westlandse verenigingen en zetten ons in voor lokale initiatieven.

Ben je bezig met een MBO/HBO opleiding Small Business & Retail Management, Commerciële Economie, MER, of een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een meewerkstage? Koornneef Retailgroep heeft ruimte voor een stagiair.

Heb je interesse in een dynamische stage waar je veel leert en echt van toegevoegde waarde kan zijn? Reageer dan direct!

Functieomschrijving

Je krijgt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een onderzoek naar derving, daarbij doe je ervaring op in de winkel. De theorie die je geleerd hebt breng je in praktijk.

Functie-eisen

  • Volgt de opleiding HBO Small Business & Retail Management, Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie of een soortgelijke HBO-opleiding.
  • Analytisch sterk
  • Enthousiast, met een frisse persoonlijkheid
  • Actieve persoonlijkheid
  • Punctueel, geordend
  • Collegiaal, positieve instelling

Ben jij de positief ingestelde collega die dit professionele team wil komen versterken?

Geïnteresseerd? Reageer dan via de “Solliciteer Direct”

Categorie: Retail en Food
Opleidingsniveau: HBO
Solliciteer direct

Deel via:

Lees ook

Terug naar overzicht