Wij helpen jou graag bij een nieuwe stap binnen je carrière, een baan waar jij je echt in thuis voelt. 

Wij kijken naar meer dan alleen je werkervaring, wij zijn benieuwd wat er achter je C.V. zit. Wie ben jij en wat drijft jou? In het werk maar zeker ook privé. De Talent Managers van Koornneef Talent willen jou leren kennen, want alleen dan kunnen wij je aan een droombaan helpen. We bekijken hoe jij jezelf het beste in de markt kan zetten, optimaliseren je LinkedIn en CV en geven je tips mee naar huis. 

Wij leren je graag kennen!

NEEM CONTACT OP MET DE TALENT MANAGERS

Heb jij je drijfveren nog niet helemaal inzichtelijk? Ook daar hebben wij een oplossing voor, de MMI drijfverentest. Er zijn drie verschillende varianten:

Young Adult Profile: een studiekeuze maken is moeilijk. Waarom niet een klein beetje geholpen worden in je beslissing? Het Young Adult Profile brengt haarscherp in beeld wat jouw drijfveren zijn en waar jouw talenten liggen en matcht deze aan passende studierichtingen. 

Business Profile:  een Business Profile geeft inzicht in wat jou motiveert op je werk. Het stelt je in staat om je persoonlijke effectiviteit op het werk te verbeteren, daarnaast geeft het tips om een baan te vinden in een omgeving die je energie geeft. Het doel: jezelf en anderen beter begrijpen. Je leert om effectief te communiceren met je collega's, klanten en managers.

Personal Profile: wat voor jou op het werk belangrijk is, kan thuis meer naar de achtergrond verschuiven. My Motivation Insights heeft daarom het Personal Profile ontwikkeld waarbij het gaat om jouw drijfveren in het dagelijks leven. Het legt de nadruk op wat jij belangrijk vindt in je relatie, je sociale omgeving en de opvoeding.

IK WIL MIJN DRIJFVEREN LEREN KENNEN