Een baan waar jij je echt in thuis voelt.

Wij helpen jou graag bij een nieuwe stap binnen je carrière, een baan waar jij je echt in thuis voelt.  Wij kijken naar meer dan alleen je werkervaring, wij zijn benieuwd wie jij bent. 

Wil jij met ons een kop koffie drinken?

CONTACT DE TALENT MANAGERS

Jouw Drijfveren

Heb jij je drijfveren nog niet helemaal inzichtelijk? Ook daar hebben wij een oplossing voor, de MMI drijfverentest. Er zijn drie verschillende varianten:

Young Adult Profile

een studiekeuze maken is moeilijk. Waarom niet een klein beetje geholpen worden in je beslissing? Het Young Adult Profile brengt haarscherp in beeld wat jouw drijfveren zijn en waar jouw talenten liggen en matcht deze aan passende studierichtingen.

Business Profile

een Business Profile geeft inzicht in wat jou motiveert op je werk. Het stelt je in staat om je persoonlijke effectiviteit op het werk te verbeteren, daarnaast geeft het tips om een baan te vinden in een omgeving die je energie geeft. Het doel: jezelf en anderen beter begrijpen. Je leert om effectief te communiceren met je collega's, klanten en managers.

Personal Profile

wat voor jou op het werk belangrijk is, kan thuis meer naar de achtergrond verschuiven. My Motivation Insights heeft daarom het Personal Profile ontwikkeld waarbij het gaat om jouw drijfveren in het dagelijks leven. Het legt de nadruk op wat jij belangrijk vindt in je relatie, je sociale omgeving en de opvoeding.