Zoektocht naar goed personeel

Een zoektocht naar goed personeel is een tijdrovend proces, en mondt niet altijd uit tot een match. Om werkgevers dit proces uit handen te nemen, biedt Koornneef Talent diensten aan voor het zoeken, vinden én plaatsen van jonge retail professionals voor uw openstaande vacatures.

Wilt u...

... een werknemer voor langere tijd?
... geen geld meer uitgeven aan wervingscampagnes?
... kandidaten waar u de drijfveren van in kaart hebt?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op! 

Werving & Selectie

Koornneef Talent kan uw organisatie de volledige zoektocht naar de juiste kandidaat uit handen nemen. Na een kennismakingsgesprek met de organisatie stemmen we de wensen af m.b.t. de vacature. Na het opstellen van de vacaturetekst en uw akkoord, zetten wij de vacature uit via ons netwerk en andere kanalen. Ook raadplegen wij uit onze eigen database. Wij gaan met kandidaten in gesprek en maken een selectie. Uw organisatie ontvangt van ons een adviesvoorstel met kandidaten waar wij achter staan. Kandidaten die passen binnen uw organisatie en bedrijfscultuur. Wij werken op basis van no cure, no pay. Pas na het sluiten van een arbeidsovereenkomst ontvangt u van ons een factuur. 

Stagebemiddeling

Koornneef Talent biedt naast het werven en selecteren van kandidaten voor vaste banen, ook de dienst aan voor stageplekken. De stagiaires die wij in onze database hebben zijn leergierig, onderzoekend en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Wij kunnen zowel bemiddelen in meewerk-stagiaires als afstudeer-stagiaires op ieder niveau. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Team Scans en Coaching

Teamscan

Komt een team binnen uw  organisatie niet helemaal goed uit de verf? Verloopt de samenwerking niet als verwacht? En weet u niet waar dit probleem ligt? Door middel van de Teamscan van My Motivation Insights wordt er een betrouwbaar beeld geschetst van hoe verschillende bouwstenen in het team worden ervaren.

Naast de Teamscan nemen wij ook een Business Profile en Personal Profile af, deze profielen kunnen worden gebruikt bij het coachen van medewerkers of het verplaatsen van medewerkers naar een andere functie. 

Business Profile

Een Business Profile geeft inzicht in wat de medewerker motiveert op het werk. Het stelt de medewerker in staat om persoonlijke effectiviteit op het werk te verbeteren, daarnaast geeft het tips om een baan te vinden in een omgeving die een medewerker energie geeft. Het doel: jezelf en anderen beter begrijpen. Uw medewerker leert om effectief te communiceren met collega's, klanten en managers.

Personal Profile

Wat voor uw medewerker op het werk belangrijk is, kan thuis meer naar de achtergrond verschuiven. My Motivation Insight heeft daarom het Personal Profile ontwikkeld waarbij het gaan om de drijfveren in het dagelijks leven. Het legt de nadruk op wat iemand belangrijk vindt in een relatie,  sociale omgeving en de opvoeding. 

Meer informatie

Meer inzicht in de mogelijkheden?

U kan contact met ons opnemen en dan komen wij vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee. 

  • Samen maken we een stappenplan, wat voor u het fijnste is
  • Duidelijk stappenplan
  • Inzicht in de kosten
  • Volledig vrijblijvend
* verplichte velden