(Junior) HR Medewerker Naaldwijk

Wij willen ieder moment van de dag de beste, lekkerste én betaalbaarste zijn. Dat is waar Jumbo Koornneef iedere dag voor gaat. Wij willen de klant verrassen door de inzet van de allerbeste en klantvriendelijkste medewerkers. Nieuwe talenten aantrekken, collega’s betrekken, laten ontwikkelen en een prettige werkomgeving borgen, dat is de rol die het team Human Resources (HR) heeft. Hierbij faciliteer jij als (Junior) HR Medewerker de business én de medewerkers. Wil jij naast je opleiding HRM werkervaring opdoen? Of ben je net afgestudeerd en wil je nu jouw talenten in de praktijk inzetten?

Over Jumbo Koornneef
Jumbo Koornneef bestaat momenteel uit zes winkels en zal de komende jaren verder uitbreiden. Zo is begin juli de Jumbo aan de Van Bergenstraat in Scheveningen overgenomen en in september Jumbo Foodmarkt Leidschendam. Daarnaast wordt in het najaar 2022 Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland geopend in hartje Naaldwijk. Jumbo Koornneef staat bekend als dé vers supermarkt uit de regio met het grootste lokale assortiment, de klantvriendelijkste medewerkers en de scherpste aanbiedingen. Wil jij klanten continu blijven verrassen en een grote glimlach bezorgen, zorgdragen voor een optimale winkeluitstraling, medewerkers enthousiasmeren en inspireren én wil je een bijdrage leveren aan onze ambitie om de allermooiste en beste Foodmarkt van Nederland te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?
In de functie van (Junior) HR Medewerker ben je onderdeel van het team HR. Het HR team helpt managers en medewerkers te excelleren, te enthousiasmeren en te inspireren. Dit doen wij door hen zo goed mogelijk te ondersteunen met een duidelijk beleid, eenvoudige processen en vanzelfsprekend is het HR team de professionele vraagbaak waar collega’s terecht kunnen voor ondersteuning en advies. Ook het aantrekken van nieuw talent, hen een vliegende start geven binnen Jumbo Koornneef en het realiseren van betrokken, bevlogen en capabele medewerkers op de juiste plaats en tegen de juiste kosten vallen onder de verantwoordelijkheid van het HR team.

 Als (Junior) HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse HR werkzaamheden en ben je het aanspreekpunt voor collega’s en management. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Het aanspreekpunt zijn voor onze collega’s op het gebied van HR gerelateerde zaken. Denk hierbij aan: arbeidsvoorwaardelijke vragen, regelingen die de arbeidsomstandigheden betreffen of HR systemen. Samen met jouw collega’s beantwoord je vragen, geef je advies en zo draag je bij aan een positieve bedrijfscultuur;
 • Het verzorgen van administratieve processen in ons payroll systeem (AFAS). Denk aan het opstellen van contracten, verwerking van contractwijzigingen, verlengingen, beëindigingen en/of overige mutaties;
 • Het up-to-date houden van alle benodigde persoonsgegevens en dossiers in HR-systemen;
 • Het zorgen voor een juiste urenregistratie, voorbereiden van de periodieke verloning en zorgen voor een juiste uitbetaling van de salarissen;
 • Het zorgen voor een adequate opvolging van de Wet verbetering Poortwachter bij zieke medewerkers;
 • Het opstellen /verwerken van diverse correspondentie en maken van HR-rapportages;
 • Het ondersteunen bij het recruitment proces waarbij je ook de werving- en selectiegesprekken voert;
 • Het meewerken aan diverse HR projecten en de implementatie van het HR beleid;
 • Daarnaast ben je ambassadeur van Jumbo Koornneef en zorgt ervoor dat onze waarden leven en geleefd worden.

Jumbo Koornneef groeit snel, dus saaie momenten zijn zeldzaam. Er zijn tal van mogelijkheden om je eigen rol vorm te geven en binnen onze organisatie door te groeien!

 

Wie ben jij?

 • Je bent bezig met een HBO opleiding HRM of in het bezit van een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting HRM;
 • Je bent een enthousiaste en energieke teamspeler, die anderen inspireert en open staat voor nieuwe inzichten;
 • Je bent een verbinder, integer, organisatie-sensitief, benaderbaar en jouw empathisch vermogen is groot;
 • Je bent kritisch met oog voor de kleinste details;
 • Je hebt een flexibele houding waardoor je in staat bent snel te schakelen binnen een dynamische werkomgeving;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

Wat biedt Jumbo Koornneef jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven;
 • Een ambitieuze werkomgeving met veel lokale en vers bereide producten (Koornneef’s Specials);
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van opleidingen en trainingen uit de Koornneef Academy om je talenten verder te ontwikkelen;
 • Een goede en gezellige werksfeer;
 • Een actieve Personeelsvereniging met jaarlijks veel leuke activiteiten (online en fysiek);
 • En natuurlijk leuke collega’s die samen met jou van klanten échte Jumbo Koornneef fans willen maken.

 

En verder…
Geloven wij dat duizend kleine dingen samen een heel groot verschil kunnen maken. Wij willen iedere dag de beste, lekkerste en betaalbaar zijn. Steeds opnieuw willen wij de klantverwachtingen overtreffen. Hen tevreden de winkel uit zien gaan met een volle boodschappentas én een glimlach. Wij willen van onze klanten echte Jumbo Koornneef fans maken. Bij Jumbo Koornneef is geen dag hetzelfde. En jij kan als (Junior) HR medewerker het verschil maken.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze bijzondere familie van passievolle collega’s die samen willen ondernemen en winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.

Terug naar overzicht