Koornneef Talent

Koornneef Talent maakt de juiste match tussen professionele organisaties en geschikt personeel, zowel voor vaste banen als voor stages. Als ervaren recruiters assisteren wij bedrijven in hun zoektocht naar geschikte kandidaten voor hun vacatures. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat in korte tijd goede kandidaten aan te leveren. Dit bespaart onze opdrachtgevers veel tijd en (uit)zoekwerk.

Daarnaast helpt Koornneef Talent werkzoekenden aan een nieuwe stap in hun carrière. Kandidaten kunnen zich, geheel kosteloos en vrijblijvend, inschrijven bij ons werving- & selectiebureau.

HR Advies & Ondersteuning

Ook biedt Koornneef Talent diensten aan op het gebied van HR Advies & Ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van personeelscommunicatie en dossierbeheer. Wij nemen onze opdrachtgevers graag werk uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness.

Visie

Koornneef Talent garandeert een succesvolle match of passend advies. Wij bouwen aan een langdurige relatie tussen onze klanten en onze organisatie. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en de lage prijs voor onze dienstverlening zijn wij een uitstekende partner bij het zoeken, vinden, plaatsen en ondersteunen van medewerkers. Goed personeel is immers goud waard.

Maximaal resultaat

De accountmanagers van  Koornneef Talent werken met één doel; maximaal resultaat behalen voor zowel de werkgever als de werknemer. Met een drive die u moet ervaren. Wij nodigen u van harte uit!