Koornneef Talent

Koornneef Talent kan uw organisatie de volledige zoektocht naar de juiste kandidaat uit handen nemen. Na een kennismakingsgesprek met uw organisatie stemmen we de wensen af m.b.t. de vacature. Na het opstellen van de vacaturetekst en uw akkoord, zetten wij de vacature uit via ons netwerk en andere kanalen. Ook putten wij uit onze eigen database. Wij gaan met kandidaten in gesprek en maken een selectie. Uw organisatie ontvangt van ons een adviesvoorstel met kandidaten waar wij achter staan. Kandidaten die passen binnen uw organisatie en bedrijfscultuur. Wij werken op basis van no cure, no pay. Pas na het sluiten van een arbeidsovereenkomst ontvangt u van ons een factuur. Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste in de branche!

Stagebemiddeling

Koornneef Talent biedt naast het werven en selecteren van kandidaten voor vaste banen, ook de dienst aan voor stageplekken. De stagiaires die wij in onze database hebben zijn leergierig, onderzoekend en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Wij kunnen zowel bemiddelen in meewerk-stagiaires als afstudeer-stagiaires op ieder niveau. Voor een vast, laag tarief gaan wij voor uw organisatie aan de slag.

HR Advies & Ondersteuning

Naast de werving en selectie diensten, biedt Koornneef Talent ook HR Advies & Ondersteuning aan op maat. Dit kunnen uiteenlopende HR taken zijn, zoals personeelscommunicatie, arbeidsovereenkomsten, verlengingen en dossierbeheer. Koornneef Talent neemt deze werkzaamheden graag uit handen.

Het pakket is eenvoudig uit te breiden. Denk aan het opstellen van huisregels, het aanpassen van bestaande documentatie, het opzetten en/of beheren van het intranet en het organiseren van teamavonden of workshops.

Headhunting

Koornneef Talent kan worden ingeschakeld voor headhunting. Dit wordt vaak gedaan voor (hogere) managementfuncties, functies op directieniveau of bij heel specifieke, specialistische functies. Kiest u voor headhunting, dan werven wij kandidaten door middel van ons eigen netwerk. Wij zoeken naar een kandidaat die de betreffende functie reeds (langere periode) invult, vaak in dezelfde branche en dus perfect in het plaatje past. Informeer naar de mogelijkheden voor headhunting bij onze accountmanagers!