Teamleider Foodcafé Naaldwijk

Jumbo Foodmarkt, daar gebeurt het! Ambachtelijke bakkers, slagers, kaasspecialisten en andere gepassioneerde vakmensen staan hier iedere dag klaar om verse producten en maaltijden te bereiden. Genieten van die gerechten kan in het foodcafé of gewoon thuis! Zorg jij met jouw gastvrij- en servicegerichtheid dat klanten optimaal bediend worden in het foodcafé? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Jumbo Koornneef
Jumbo Koornneef bestaat momenteel uit zes winkels en zal de komende jaren verder uitbreiden. Zo is begin juli de Jumbo aan de Van Bergenstraat in Scheveningen overgenomen en in september Jumbo Foodmarkt Leidschendam. Daarnaast wordt in het najaar 2022 Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland geopend in hartje Naaldwijk. Jumbo Koornneef staat bekend als dé vers supermarkt uit de regio met het grootste lokale assortiment, de klantvriendelijkste medewerkers en de scherpste aanbiedingen. Wil jij klanten continu blijven verrassen en een grote glimlach bezorgen, zorgdragen voor een optimale winkeluitstraling, medewerkers enthousiasmeren en inspireren én wil je een bijdrage leveren aan onze ambitie om de allermooiste en beste Foodmarkt van Nederland te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als Teamleider Foodcafé help je onze gasten met het afrekenen, je bent dan ook gastvrij en servicegericht. Gasten kunnen bij jou ook terecht voor heerlijke koffie en vers gebak. Je zorgt ervoor dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen. Verder zorg jij ervoor dat het foodcafé er altijd netjes uit ziet! Daarnaast streef je naar de beste klantbeleving en de hoogste klanttevredenheid. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van je collega’s op de afdeling en je wilt hen graag verder ontwikkelen en enthousiast maken voor dit vak.

Als Teamleider Foodcafé coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Je leidt nieuwe medewerkers op en zorgt dat zij een warm welkom krijgen binnen Jumbo Koornneef. Samen met jouw afdeling zorg je ervoor dat de klanten met service worden geholpen en de afdeling er netjes en verzorgd uitziet. Je hebt kennis van deze producten en brengt deze kennis over aan jouw team. Op deze manier kan je de klanten op de juiste manier adviseren!

Naast het operationele deel, maak je roosters, zorg je dagelijks dat de financiële cijfers kloppen en zorg je voor juiste bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor Foodcafé processen. Je brengt de dervingcijfers omlaag en bewaakt het proces, zodat producten optimaal beschikbaar zijn. Je ziet commerciële kansen in de winkel en laat je door niets van de wijs brengen. Samen denk je in kansen om het beste resultaat te behalen. Je hebt passie voor je werk en stopt veel energie in je werkzaamheden.

Talenten zie je en je biedt hen kansen om zich te ontwikkelen. Je voert regelmatig gesprekken met jouw team om zo te zorgen voor de klantvriendelijkste medewerkers.

 

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-niveau 4 diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s;
 • Je hebt passie voor de foodsector;
 • Leidinggevende ervaring in de supermarkt is een pré;
 • Je bent gastvrij, klant- en servicegericht;
 • Je bent enthousiast, barst van de energie en bent een echte aanpakker;
 • Je bent een teamplayer en werkt gestructureerd;
 • Je bent besluitvaardig, resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je bent commercieel krachtig;
 • Je bent kritisch met oog voor de kleinste details;
 • Je ziet kansen en speelt hierop in;
 • Je hebt een flexibele houding waardoor je in staat bent snel te schakelen binnen een dynamische werkomgeving;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

 

Wat biedt Jumbo Koornneef jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven;
 • Een ambitieuze werkomgeving met veel lokale en vers bereide producten (Koornneef’s Specials);
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van opleidingen en trainingen uit de Koornneef Academy om je talenten verder te ontwikkelen;
 • Een goede en gezellige werksfeer;
 • Een actieve Personeelsvereniging met jaarlijks veel leuke activiteiten (online en fysiek);
 • En natuurlijk leuke collega’s die samen met jou van klanten échte Jumbo Koornneef fans willen maken.

 

En verder…
Geloven wij dat duizend kleine dingen samen een heel groot verschil kunnen maken. Wij willen iedere dag de beste, lekkerste en betaalbaar zijn. Steeds opnieuw willen wij de klantverwachtingen overtreffen. Hen tevreden de winkel uit zien gaan met een volle boodschappentas én een glimlach. Wij willen van onze klanten echte Jumbo Koornneef fans maken. Bij Jumbo Koornneef is geen dag hetzelfde. En jij kan als Teamleider Foodcafé het verschil maken.


Wil jij onderdeel uitmaken van deze bijzondere familie van passievolle collega’s die samen willen ondernemen en winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.

Terug naar overzicht